Zakelijke diensten

Benut de ruimte goed

Hoe groot je bedrijf ook is, een veelgehoord probleem is dat de beschikbare ruimte om  producten op slaan te klein is. Omdat niet ieder bedrijf uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld een nieuw magazijn kun je er ook voor kiezen om in het bestaande pand een extra vloer aan te laten leggen. Dit doe je dan niet in de breedte, maar je zoekt juist extra ruimte in de hoogte van het pand.


Kies een vloer bij Anera

Deze ruimte is vaak onbenut maar kun je wel bruikbaar maken door er een zogenaamde entresolvloer (etagevloer) te maken. Deze vloer komt boven de bestaande vloer te liggen en biedt je enorm veel nieuwe opslagruimte. Er zijn verschillende bedrijven die een dergelijke vloer voor je kunnen aanleggen. Een voorbeeld hiervan is Anera BV. Zij produceren niet alleen de vloer voor jouw bedrijf, ze maken deze ook voor je en werken de vloer af op de door jou gewenste manier.
Kenmerken van de entresolvloer

Een entresol kan door Anera gemaakt worden voor iedere oppervlakte, of het nu voor 10 m2 of voor 1000 m2 is. De vloeren worden met profielen gemaakt die in elkaar geschoven worden, zodat alle lengtes en breedtes mogelijk zijn maar ook dat je er grote stukken mee kunt overspannen. De vloeren worden gelast, gewalst en voorzien van een goede coating. Dit wordt allemaal door het bedrijf zelf gedaan. Als de vloer er eenmaal ligt kun je deze laten afwerken door Anera op een manier die bij jouw bedrijf past en die ook het meeste efficiënt is voor het bedrijf en de manier van werken.