horeca parasol bestellen
Zakelijke diensten

Een grote horeca parasol bestellen

Ook een horeca parasol bestellen, kijk dan eens op de website van Xterior.  Als eigenaar van een gezellig restaurant ben ik altijd op zoek naar dingen om mijn gasten het zo goed naar de zin te maken. Een klein iets in de vorm van een gezellig kaarsje op tafel maakt al een heel groot verschil. Maar nu het mooie weer eraan komt was ik druk op zoek om mijn terras buiten zo gezellig mogelijk te maken. Daar heeft een kaarsje weinig invloed op. Nee ik moest wat groter denken in de vorm van een overkapping. Omdat ik zelf niet precies wist wat ik hiervoor het beste kon gebruiken heb ik een afspraak met Xterior gemaakt. Dit bedrijf is zeer kundig op het gebied van allerlei soorten schermen ontwerpen en maken.  horeca parasol bestellen

Wat een geweldig resultaat

Het gesprek met één van de medewerkers van Xterior verliep zeer prettig. nadat ik mijn verhaal had gedaan en zij aantekeningen hadden gemaakt zijn zij aan de slag gegaan. Nog nooit heb ik erover nagedacht om een horeca parasol te bestellen.  Maar nu ik het resultaat heb gezien heb ik er spijt van dat ik dit niet eerder had gedaan. 

Het resultaat was zo mooi, dat de tranen in mij ogen sprongen toen de monteur bezig was om de schermen op te zetten. Natuurlijk had ik deze klus ook zelf kunnen doen, maar aangezien de monteur precies weet hoe en wat leek het mij beter om dit door een vakman te laten doen. Het resultaat is verbluffend.  horeca parasol bestellen