Zakelijke diensten

Financieel Administratief Medewerker

Ieder bedrijf heeft behoefte aan professionele, kundige mensen om de financiële taken op zich te nemen. Hierbij kan je denken aan het beheren van de crediteuren en debiteuren, het maken van Excel sheets en het verwerken van afschriften. Het is een zeer gevarieerde baan waar erg veel vraag naar is. Past dit goed bij jou? Dan is onze opleiding jou op het lijf geschreven!

Het traject

Ons lestraject bevat elke week een drie uur durende les. Om met het juiste diploma te gaan solliciteren volg je bij ons eerst de opleiding Administratief Medewerker. Hiervoor haal je in 9 maanden je diploma. Hierna volg je de vervolgopleiding die jou gespecialiseerd financieel medewerker maakt. Deze opleiding duurt 3 maanden. We scholen onze cursisten zowel op theoretisch als praktisch gebied. We helpen je met het ontwikkelen van de juiste vaardigheden. Binnen een jaar kan je met de juiste diploma’s op zak gaan solliciteren! Je beschikt dan over een brede basis en de juiste kennis en vaardigheden om als financieel administratief medewerker aan de slag te gaan bij een bedrijf dat bij jou past.

Benieuwd?

Om de opleiding te volgen heb je geen vooropleiding of kennis in het vakgebied nodig. We verlangen enkel dat je de Nederlandse taal beheerst in schrift en spraak. Wanneer je gemotiveerd bij ons aan het werk gaat is je slagingskans hoog. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan direct in voor deze opleiding. Wil je eerst nog wat meer informatie? Vraag dan onze brochure aan. We zien je graag verschijnen!