Vitality-Coach
Zakelijk

Wat is vitaliteit nu eigenlijk

Wat is vitaliteit? Dit is eigenlijk een ander woord voor energie. Want wanneer je energie te laag is (dus je vitaliteit) dan zal je je minder fit voelen en dus ook niet fijn. Wanneer je bijvoorbeeld een drukke baan hebt en je bent eigenlijk te moe om de dag af te maken. Dan mag je wel eens gaan nadenken of je hier misschien iets aan kunt doen. Zelf heb ik een eigen bedrijf en ik merkte aan mijzelf dat mijn energie niet in balans was. Er waren teveel dagen bij dat ik als ik thuis kwam nog te lui was om een maaltijd te koken. Dit resulteerde dus in slecht eten waar je beslist geen energie van krijgt alleen maar een suikerboost. Ik ben eens op het internet gaan kijken en al snel kwam ik terecht op de website, vitalfacts.nl.

Wat is vitaliteit

Wat is vitaliteit maar belangrijks, hoe krijg je dit?

Wat is vitaliteit, hier staat letterlijk een uitgebreide uitleg over op de website. Ik voelde mij dan ook erg aangesproken. Het nodige voor mij dan ook niet meer uit om verder te kijken. Toen ik zag dat er een volledig programma is samengesteld waar ik zelfs met mijn hele team naar toe kan om aan deel te nemen. Heb ik mijn bedrijf hiervoor aangemeld. Ik werd erg enthousiast want wat ik zag op de website welke stappen je moet nemen om meer energie te krijgen die leken mij best logisch. Echt heb ik hier toch echt een coach bij nodig.

Inmiddels ben ik al vrij ver in het traject. Mijn werknemers zijn allen enthousiast. Wat denk jij dat dit doet met de resultaten op de werkvloer? Precies! Neem dus maar zelf een kijkje op de website en vraag jezelf eens af of dit wellicht iets voor jou is.

energie