Zakelijk

Merkregistratie laat je doen door Bouma

Merkregistratie is belangrijker dan je jezelf misschien realiseert. Zowel voor nieuwe als oude merken is het aan te raden om te laten onderzoeken of registratie nog nodig is en hoe je jouw merk verder kunt beschermen. Dit kun je laten uitvoeren door Bouma. Deze organisatie is gespecialiseerd in het onderzoeken van merken en merkregistratie. Daarnaast zorgt Bouma voor bescherming, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw merk nooit in gevaar kan komen. Dat is de kracht van merkregistratie en de kracht van Bouma.

Bouma voert jouw merkregistratie voor je uit

Er kunnen vele redenen zijn om merkregistratie te laten uitvoeren. Zowel voor oude als nieuwe merken is registratie van groot belang. Hierdoor ben je er van verzekerd dat niemand anders jouw merk kan gebruiken zonder eerst expliciet toestemming van je te krijgen. Ook kan niemand anders met jouw merk aan de haal gaan. Bovendien heb je meer rechten als iemand je merk tracht af te pakken dan wel te gebruiken. Niet alleen merken komen hiervoor in aanmerking, maar ook projecten en werkwijzen kunnen beschermd worden.

Bouma richt zich dus niet alleen op merken, maar ook op het beschermen van projecten en methoden middels octrooien. Daarnaast kan Bouma voor je onderzoeken of jouw nieuwe merk nog niet in gebruik is. Zo voorkomen je eventuele nare situaties. Immers kan het gebeuren dat iemand anders al een merk gebruikt. Door dit van tevoren goed uit te laten zoeken door Bouma, voorkom je een hoop juridische narigheid.