Geen categorie,  Zakelijke diensten

Een uitstekende vertaling in het Duits

Vertaling Duits, dit is verstandig om te laten uitvoeren als je niet goed genoeg bekent bent met de Duitse taal. Natuurlijk spreken de meeste mensen in Nederland deze taal goed, maar als dit gaat om geschrift dan kan dit nog wel eens lastig worden. Omdat wij voor onze onderneming een grote klant konden binnenhalen die is gevestigd in Duitsland, willen wij foutloze documenten en een contract toe kunnen sturen. Daarom hebben wij besloten om dit op een professionele wijze aan te pakken door dit vertaalbureau in te schakelen. Wat mij opviel is dat de service van bootvertalingen.nl erg hoog ligt. De kwaliteit is uitstekend en er worden aantrekkelijke prijzen gehanteerd voor de diensten die zij leveren.

Vertaling Duits

Zelfs de klant gaf zijn complimenten over de foutloze vertaling

Op het moment dat wij alle documenten terug kregen welke netjes volgens de vertaling in het Duits was, konden wij de papieren direct doorsturen aan de toekomstige klant. Diezelfde week hebben wij nog een contract aan kunnen bieden en tevens kregen wij de complimenten voor de foutloze documenten. Echter heb ik nog niet eerlijk toegegeven dat wij hier de hulp van professionals voor hebben ingeschakeld. 

Omdat wij in de toekomst zeker gaan terugvallen op dit bureau, wil ik graag kenbaar maken via dit blog dat dit bureau echt een aanrader is als je een copywriter of bijvoorbeeld een tolk nodig hebt. Tevens is dit bureau ook gespecialiseerd in diverse andere talen. Ook als u bijvoorbeeld een document krijgt vanuit het buitenland dat in het Nederlands vertaald moet worden dan ben je hier aan het juiste adres.

Vertaling Duits