Geen categorie

Opleiding gas meten

Opleiding gas meten voor medewerkers
De opleiding gas meten ex/ox/tox is bedoeld voor medewerkers in de industrie die zich bezighouden met het uitvoeren van gasmetingen, gasdetectie uitvoeren en zich verdiepen in de interpretaties van meetgegevens. Je ontvangt een SOG certificaat wat drie jaar geldig is. De opleiding duurt drie dagen, kost €599 en is te volgen in Zoetermeer. Wanneer de deelnemer de cursus met succes gevolgd heeft, kan deze op verantwoorde wijze OX-EX-TOX-gasmetingen verrichten en interpreteren. Voor deze cursus moet je minimaal 18 jaar oud zijn en daarnaast moet je jezelf kunnen legitimeren door een geldig ID-bewijs te laten zien. Daarnaast moet je in het bezit zijn van een B-VCA, VOL-VCA of VIL-VCU diploma. Ook is de aankomende cursist verplicht ‘verkleuring’ te herkennen.

Hoe wordt de kennis getoetst?
De kennis, zowel theoretisch als praktisch, wordt geëxamineerd door middel van een CBT-examen. Wanneer het resultaat voldoende is, krijgt de deelnemer een SSVV Opleidingengids (SOV) certificaat.

De cursus
Voor de opleiding hoef je geen eigen lesmateriaal aan te schaffen. Dit is in de cursusprijs inbegrepen. Ook krijg je koffie, thee en een blikje frisdrank. De lunch wordt voor je verzorgd, daar hoef je zelf niet aan te denken. Wil je zonder zorgen met een goede focus een deze korte opleiding volgen? Wanneer je minimaal 18 jaar bent, in het bezit bent van een geldig ID-bewijs en je ‘verkleuring’ kan herkennen, kan je je aanmelden voor deze cursus.