Zakelijk

Extra ruimte om materialen en producten op te kunnen slaan

De meeste bedrijven kunnen niet uitbreiden vanwege een volle bebouwing in de omgeving, een extra etage is wel mogelijk maar dit is een zeer kostbare ingreep om te doen als bedrijf. De constructie van het pand moet dan in zijn geheel worden aangepast, plusm2 heeft hier een betere en voordelige oplossing voor die ook zorgt voor meer ruimte. Een magazijnvloer die is op te bouwen op de vloer van de bedrijfshal, in ieder formaat beschikbaar. Deze vloer kun je zo zwaar belasten als nodig door de verschillende profielen.

Magazijnvloer

Specialist op het gebied van vloeren

Plusm2 kunnen we beschouwen als een specialist op het gebied van magazijnvloeren. Niet alleen leveren zij de vloeren, maar ook het ontwikkelen en produceren van de vloer gebeurd allemaal in eigen huis. Door het ontwikkelen van verschillende soorten profiel kan de vloer ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Licht of zwaar belasten, een gepaste vloer is altijd mogelijk. Ook voor het op maat maken van diverse vloeren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen precies wat je nodig hebt om veilig je materialen te kunnen opslaan.

Magazijnvloer

Leuningen en bordessen ook beschikbaar

Natuurlijk is het belangrijk om niet alleen de producten en materialen veilig op te slaan, ook de personen die over de vloer moeten lopen moeten dit veilig kunnen doen. Door het plaatsen van een veilige trap met een bordes zorg je ervoor dat je personeel altijd veilig op de magazijnvloer komt. Leuningen aan de uiteinden van de vloer maken het oppervlak veilig zodat je niet naar beneden valt.