Websites

Een seo specialist uit Eindhoven gezocht!

Wij zijn hard opzoek naar een geschikte seo specialist Eindhoven. Dit nadat wij erachter zijn gekomen dat mijn website onwijs is gedaald in Google. Meerdere pogingen gedaan om ervoor te zorgen dat mijn webshop zal gaan stijgen, echter hebben wij op de een of andere manier een verkeerde aanpak gebruikt. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor. Onze inkomen hangt af van wat wij binnen krijgen qua de verkoop van de artikelen in de shop. Ik zelf zit er dan ook niet op te wachten dat dit eerdaags is afgelopen en ik zonder inkomen kom te zitten.

Snel gezocht

Tijdens het zoeken op het internet hoopte ik een geschikte marketingbureau te vinden die mij de nodige handvatten kan aanreiken. Hoge kosten zit ik niet op te wachten aangezien wij vrij weinig inkomen hebben op dit moment. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Websitepromotor. Hier kun je jouw webshop of website onderbrengen op basis van no cure no pay. Dit betekent dan ook direct dat je pas hoeft te betalen zodra er resultaat is geboekt. Precies wat ik zocht!

Hierdoor heb ik contact gezocht met dit bedrijf om mijn webshop te tonen. Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat er een geschikte seo specialist hier in Eindhoven zit. En ook nog eens bij mij aan tafel om de aandachtspunten te bespreken!