webdesign
Websites

Hebben jullie al eens aan webdesign Nijmegen gedacht?

webdesign

Een responsief ontwerp

Niet lang geleden ben ik een samenwerking gestart met Online Assistants, zij hebben voor mij webdesign Nijmegen uitgevoerd en daar ben ik erg over te spreken! Al geruime tijd wilde ik een verbeterde website die ook goed te bekijken is via een mobiele telefoon of tablet. Zelf had ik daar geen kennis van natuurlijk. Ik wilde graag een bedrijf vinden dat in de buurt zat, om korte lijntjes te behouden. Toen kwam ik voor webdesign Nijmegen dus terecht bij Online Assistants. Zij hebben direct met mij besproken waar ik nou echt gelukkig van wordt en uitgelegd wat zij voor mij kunnen doen. Ik twijfelde niet lang omdat zij de kosten voor een responsief ontwerp meer dan waard zouden maken. Een verbeterde website is als een verbeterd visitekaartje. Je wilt dat dat er goed uit ziet toch! Zo gezegd, zo gedaan. Online Assistants ging voor mij aan de slag en inmiddels ben ik erg tevreden met mijn nieuwe website. Regelmatig neem ik nog contact met het bedrijf op, wanneer er iets onduidelijk is of ik het idee heb dat ik iets niet goed doe! Zij helpen mij altijd perfect en daar ben ik hen natuurlijk zeer dankbaar voor.

webdesign

Eenvoudig aan te passen

Ik ben geen internet genie, maar een beetje typen, knippen en plakken lukt nog wel. Echter weet ik nu ook hoe ik mijn website zelf kan aanpassen! Natuurlijk zal ik het ontwerp niet nogmaals omgooien. Maar het toevoegen, verwijderen of verplaatsen van componenten of content is erg eenvoudig nu mijn website op WordPress draait!