https://vrijdagonline.nl/
Zakelijke diensten

Een website die eruit springt

De kracht van een goede website moet niet worden onderschat. Tegenwoordig wordt alles online gedaan en is de functie van de telefoongids en de gouden gids volledig overgenomen door het internet. Een website is voor een bezoeker dus vergelijkbaar met een visitekaartje en is, zonder dat jij hier nog acht in hebt, het eerst contact dat een klant met jou legt. Het is dus vanzelfsprekend dat jouw website eruit moet springen ten opzichte van de rest, want anders gaat een bezoeker snel al naar de volgende kandidaat in de zoekresultaten. Hier vind je enkele tips waarmee je dit kunt realiseren.

Een website die eruit springt

Huur een webdesigner in

Je zal een investering moeten maken, maar tenzij jij verstand hebt van het bouwen van een website is het altijd beter hier een extern bureau voor in te huren dan te proberen dit zelf te doen. Er zijn genoeg platforms die je helpen een website samen te stellen en te publiceren, maar hier kun je niet altijd een uniek exemplaar mee creëren. Een webdesigner is op de hoogte van de laatste foefjes, kan er direct voor zorgen dat je vindbaar bent en zal de website zo aanleveren dat je hem zelf makkelijk kunt onderhouden in de toekomst. En tegenwoordig is dit al helemaal niet duur meer en heb je een schitterende website voor minder dan 1000 Euro, bijvoorbeeld bij https://vrijdagonline.nl/.

Responsive

Een ander kenmerk van een goede website is dat hij makkelijk te navigeren moet zijn zowel van achter de pc als van een mobiel of tablet. Een website die responsive is, is aangepast op deze verschillende apparaten. Te vaak wordt dit vergeten en dat terwijl mobiele telefoons steeds meer de plaats innemen van de computer. Een grote frustratie onder de gebruikers is dat de website niet duidelijk te zien is op de telefoon. Voor een professionele en indrukwekkende website kun je dus het beste de hulp inschakelen van de experts en krachtig beginnen met het promoten van jouw bedrijf.