s.s.a-balans
Administratie

Tip voor administratie Arnhem

Ik ben sinds een aantal maanden de trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf. In deze maanden zijn er erg veel veranderingen geweest binnen mijn bedrijf. Het leek mij daarom ook een goed idee om op het internet op zoek te gaan naar administratie Arnhem om een goed administratiekantoor te vinden die zich zou kunnen performen over de administratie van mijn bedrijf. 

Een zeer goede en vooral overzichtelijke website met veel aantrekkelijke informatie

Toen ik op het internet op zoek ging naar administratie Arnhem kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende administratiekantoren in de buurt van Arnhem. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van SSA Balans mij het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel aantrekkelijke informatie te vinden. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf garant staat voor kwaliteit , support en je kan helpen met allerlei verschillende opgaven. Ook zijn het aantal tevreden klanten op de website te vinden. Dit sprak mij allemaal persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. 

aangifte

Een zeer uitgebreid kennismakingsgesprek

Toen ik contact met het administratiebureau opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en kon ik al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over de dienst die het bedrijf aanbiedt. Na het gesprek besloot ik om een boekhouder van dit bedrijf in te huren voor het bijhouden van mijn administratie.