stressreductie
Tips

Stress verminderen dankzij stressreductie?

De dagelijkse gang van zaken is op dit moment behoorlijk overhoop gegooid. Dankzij het Convid-19 virus werken veel mensen vanuit huis. Op zich is het thuis werken geen probleem. Echter doet het je niet bepaald goed wanneer je teveel bezig bent met het werk. Op een gegeven moment zul je merken dat je meer stress hebt en een kort lontje. Voor de kleinste dingen kan jij uit jouw slof schieten en dat mag natuurlijk niet gebeuren. Hierdoor is het belangrijk om zo snel mogelijk iets aan de stress te doen. Zo kan je bijvoorbeeld dankzij Praktijk Yugen een stressreductie ondergaan. Dit is een rustgevende behandeling wat jouw lichaam en geest even doet “resetten”.

stressreductie

Wees bewust met wat je doet

Dat wij allen vanuit huis werken is voor de een aangenamer dan voor de ander. Echter ben je op dit moment meer en intensiever bezig met het werk. Dit komt omdat je de concentratie zo hoog mogelijk wilt houden zodat het werk afkomt. Een goede instelling natuurlijk, maar het doet jouw lichaam en geest niet veel positiefs. Zo is het heel belangrijk om, ook wanneer je thuis werkt, de pauzes goed te benutten. Even een frisse neus ophalen in de buitenlucht doet iedereen goed. Tevens dien je goed op jouw ademhaling te letten wanneer je aan het werk bent. Het klinkt gek maar probeer maar eens één minuut hierop te letten. Je zult merken dat je tijdens het werk slechter ademhaalt dan dat het hoort. Een goede ademhaling zorgt er eenmaal voor dat je rustiger aan het werk kunt gaan.

stressreductie

Verdiep je in een stressreductie

Praktijk Yugen biedt diverse manieren om een stressreductie te ondergaan. Dankzij deze behandeling komt jouw lichaam weer terug in balans en zul jij jezelf wat rustiger voelen. Geen “uit de slof” schiet momentjes meer, maar rust en ontspanning.