Zakelijk

Perfecte landschap vacature gevonden

Via GrijsGroen heb ik een perfecte landschap vacature gevonden. Ik kende dit bedrijf nog niet en ik ben erg blij dat dit mij getipt werd. Ik heb jarenlang gewerkt bij een opdrachtgever, maar na 23 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Mijn man vond dit maar spannend, wat ik begrijp, omdat je een risico neemt. Je zegt je baan op om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Met inspiratie en goede energie ging ik aan de slag. Soms was het wel even zwaar hoor, dan kreeg ik ook twijfels of het mij wel ging lukken. Maar mede door je pijlen op goede netwerken te richten, krijg je uiteindelijk wel de baan die je wilt. Deze vacature is mij op het lijf geschreven. Ik begon meteen met een motivatie en een sollicitatie en ik mag op gesprek komen. Ik weet ergens al dat dit het gaat worden: het kan niet anders. We sluiten zo naadloos aan op onze visies en ik denk dat ik mijn expertise goed in kan zetten om het bedrijf meer te laten bloeien. Figuurlijk en letterlijk natuurlijk. Ik houd jullie op de hoogte!

Een frisse start

Ten eerste wil ik jullie die website tippen, want je vindt zo een goed gegoten vacature. Ook kan je in gesprek met ze gaan en wordt er gezocht naar een perfecte balans: precies wat je nodig hebt. Als laatste wil ik meegeven dat het kan: na zoveel jaar een ander pad kiezen. Het heeft mij nu al zoveel veel geluk en energie gebracht. Ik ben er echt megatrots op. Ook mijn man kijkt soms verbaasd uit zijn ogen, alsof hij mij niet meer herkent.