jorshop
Telefonie

Neem eens een kijkje op https://www.jorshop.nl/ voor kwalitetive refurbished iPhones

Ben je op zoek naar een refurbished iPhone van een goede kwaliteit die aangeboden wordt voor een aantrekkelijke prijs? Dan ben je op https://www.jorshop.nl/ aan het juiste adres. Deze experts hebben namelijk al bijna 10 jaar ervaring binnen de Apple reparatie branche en hebben in de loop van de jaren waarin zij inmiddels werkzaam zijn al meer dan 10.000 toestellen gecontroleerd en indien nodig gerepareerd. 

De voordelen van JorShop 

Als je terecht komt op https://www.jorshop.nl/ zul je terechtkomen op een zeer overzichtelijke en informatieve website. Op de website van dit bedrijf is zeer veel informatie en vinden voor wat het bedrijf belangrijk vindt en aanbiedt. De refurbished iPhones die het bedrijf aanbiedt hebben een tweede leven gekregen en zijn geheel gecontroleerd door een van de experts van het bedrijf en voorzien van de nieuwste software en updates. Bij de refurbished iPhones die het bedrijf aanbiedt worden orgineel oplaad accessoires geleverd en je zult 1 jaar garantie ontvangen zodat je onbezorgd kunt genieten van je nieuwe telefoon. 

jorshop

Zeer veel tevreden voorgaande klanten 

In de loop van de jaren waarin het bedrijf inmiddel refurbished iPhone aanbiedt en reparaties uitvoert hebben zij al erg veel voorgaande klanten mogen helpen. Al deze voorgaande klanten zijn zeer tevreden voor de goede service die zij hebben ontvangen en over de goede kwaliteit van de telefoons. Het bedrijf heeft daarom ook een klant gemiddelde van een 9,6. Dit houd in dat alle voorgaande klanten die aankopen bij dit bedrijf hebben gedaan zeer tevreden zijn over de kwalitatieve telefoons en de goede service die zij hebben ontvangen.