Al je Veiligheid
Veiligheid

Mijn eerste aankoop bij Al je Veiligheid

Al je Veiligheid Een tijdje geleden heb ik Al je Veiligheid leren kennen en daar wil ik jou graag iets meer over vertellen. Mijn ervaring hier is namelijk ongelofelijk positief en daarom kan ik deze webshop ook echt aanraden. Zij hebben een gigantisch assortiment met verschillende producten die ervoor zorgen dat jij met zo min mogelijk risico’s jouw werkzaamheden uit kunt voeren. Mijn werknemers en ik gaan over een maand beginnen aan een nieuw project waarbij wij dingen op grote hoogte moeten doen. Dit is nog nooit eerder voorgekomen, dus daarom ben ik mij eens gaan verdiepen in bescherming hiervoor. Het is namelijk verplicht volgens de Nederlandse wet om maatregelen tegen vallen te nemen wanneer jij op meer dan 2 meter hoogte bezig bent. Dit vind ik zelf heel erg logisch, want wanneer jij een fout maakt, kan het zomaar heel verkeerd aflopen.

De afhandeling

Al je Veiligheid

Bij Al je Veiligheid vond ik speciale beveiliging hiertegen en die leek mij perfect. Het was handig dat ik mijn vragen gewoon kon stellen in een chat via de website. Daardoor had ik geen belkosten en ging het onwijs vlug. Ik werd goed geadviseerd en heb alles in mijn winkelmandje geplaatst. De uiteindelijke prijs viel mij onwijs mee en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Ik ben nu aan het kijken voor nieuwe schoenen, want die zijn over een tijdje echt aan vervanging toe. Ik verwacht dat ik die ook hier aan ga schaffen, want zij hebben veel keus voor mij. Ik ben helemaal enthousiast over dit bedrijf!