Industrie-naaimachines
Zakelijke diensten

Industrie naaimachines tweedehands

Wij zijn enorm geholpen met de industrie naaimachines die je via Habraken kan kopen. Voordeel is dat zij heel veel in het assortiment hebben en kunnen hierdoor snel een machine leveren. Ondanks dat wij met de uiterste zorg met onze machines omgaan kan het toch gebeuren dat er iets kapot gaat. Helaas is dit vaak in periodes dat het niet uit komt. Eigenlijk komt het nooit uit. Want een kapotte machine betekend ook geen productie. En geen productie is meteen ook geen omzet. Maar gelukkig hadden wij al eerder over dit bedrijf gehoord en hier al bepaalde onderdelen kunnen bestellen. Voordeel is dat hier een enorm assortiment aanwezig is en een grote keuze dus aan machines en onderdelen.

Tweedehands industrie naaimachines gekocht

De aanschaf van een nieuwe naaimachine kan flink in de centen lopen. Daarom ben ik zo blij met Habraken, want hier hebben zij niet alleen nieuwe machines, maar ook tweedehandse modellen. Dat scheelt heel veel in de aanschafkosten. Natuurlijk worden deze modellen wel eerst grondig nagekeken voordat ze in de verkoop komen. Maar als ondernemer ban ik enorm tevreden over deze mogelijkheid.

Nadat wij contact hadden opgenomen met dit bedrijf kwam er al snel een medewerker bij ons bedrijf langs. Deze heeft gekeken of onze eigen machine nog te maken was. Hierna heeft hij ons diverse opties gegeven om een tweedehands model aan te schaffen. Ons oude model was helaas niet meer te redden en de reparatie zal duurder zijn dan de aanschaf van een andere machine.