glasfolie
Zakelijke producten

Glasfolie besteld

Dankzij de glasfolie, die wij sinds kort hebben gekocht, is onze inkijk in ons kantoor uitgesloten. Vanaf het moment dat wij met ons bedrijf zijn verhuisd, was het niet echt fijn werken. Van een zeer klein en benauwd kantoor, zijn wij midden in de stad komen te zitten. Erg prettig, want nu zitten wij echt in het centrum. Alleen zitten er in dit kantoor heel veel ramen. Dat maakt het een stuk lichter binnen, maar je zit hier niet echt lekker te werken. Het winkelend publiek kijkt hier makkelijk naar binnen en onder onze luifel staat het heerlijk. Vooral met slecht weer komen veel mensen hier schuilen. Terwijl wij proberen ons werk te doen, staan zij daar lekker een broodje te eten of iets anders. te wachten dat de bui voorbij is.

glasfolie

Dankzij de glasfolie geen inkijk meer

Inmiddels zitten wij al een maand in ons nieuwe pand en de inkijk is nog steeds hetzelfde. De directie was druk op zoek naar een oplossing hiervoor en deze uiteindelijk ook gevonden. Via Windowdeco hebben zij folie besteld die makkelijk op deze ramen geplakt konden worden. Hierop is onze naam van het bedrijf te lezen en een leuke afbeelding.

De inkijk is hiermee helemaal weg en dat is een stuk fijner werken. Vooral wanneer mensen komen schuilen onder de luifel en daar iets lekkers staan te eten. Via Windowdeco is een zeer groot assortiment te zien en voor ieder bedrijf of woning wel een passende oplossing te vinden.