Frietwagen op locatie
Zakelijk

Frietwagen op locatie boeken bij Snackmobiel

Bij Snackmobiel.nl kunt u een frietwagen op locatie bestellen. Onze frietwagen is de laatste tijd erg populair geworden, met name in het bedrijfsleven. Onze klanten vinden de frietwagen een welkome afwisseling voor de lunch, maar ook is de frietwagen uitermate geschikt als catering voor een bedrijfsfeest of beurs. Zoek dus niet verder naar een uniek idee en neem eens contact op!

Frietwagen op locatieOnbeperkt genieten met een frietwagen op locatie

U kunt de frietwagen al op locatie laten komen vanaf €260! Daarnaast hebben wij u een ruime keuze te bieden. Er zijn diverse menu’s waarbij iedereen onbeperkt kan genieten van verse friet, snacks en broodjes. Al onze keuze’s en de bijbehorende prijzen vindt u op de website. Uiteraard adviseren wij u graag, dus neem gerust vrijblijvend contact op. Woont u in Eindhoven of omstreken? Dan hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Wanneer wij verder moeten reizen, zullen wij een vergoeding voor de brandstof in rekening brengen. Dit zal altijd duidelijk worden aangegeven in de offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Frietwagen op locatieOok voor particulieren

Ook voor particulieren is een frietwagen op locatie natuurlijk een leuk idee. Denk aan verjaardagsfeestjes, jubileums, verenigingen en scholen. De frietwagen benadrukt de feestelijke stemming en natuurlijk zullen uw gasten genieten van alle heerlijke snacks. Zowel jong als oud wordt blij van onze frietwagen!

De frietwagen geeft een gezellige sfeer

Al onze frietwagens zijn HACCP goedgekeurd en zijn daarnaast goed onderhouden. Dit zult u ook terugzien aan de foto’s op de website. Ook de binnenkant van de wagens zijn schoon en zien er erg leuk uit. De frietkraam creëert dan ook altijd een erg gezellige sfeer.

Indien u nog vragen heeft over de frietwagen op locatie, of u wilt direct een reservering plaatsen, neem dan telefonisch contact op via 0499-769002. Wij staan u graag te woord en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden.