FinancialLeaseZZP.nl
Auto

FinancialLeaseZZP.nl was de perfecte oplossing voor mij

FinancialLeaseZZP.nl

Een goede vriendin van mij gaf mij de tip om eens een kijkje te nemen op FinancialLeaseZZP.nl. Zij wist namelijk in welke situatie ik mijzelf bevond en dacht dat dit wel een hele goede oplossing voor mij zou zijn. Het is namelijk zo dat ik tot voor kort ongeveer 25 jaar voor een baas heb gewerkt. Daarna heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen en dat was natuurlijk best wel spannend. Inmiddels loopt dit al best wel goed en heb ik veel klanten. Het enige probleem was dat ik daar niet gemakkelijk langs kon gaan. Met het openbaar vervoer kwam ik daar namelijk gewoon niet goed. Soms moest ik  mensen teleurstellen, omdat het dan gewoon heel erg moeilijk bereikbaar was.

Heel erg snel geregeld

FinancialLeaseZZP.nl

Toen zij vertelde mij over FinancialLeaseZZP.nl was mijn interesse direct gewekt. Toen ik op hun website terecht kwam, vond ik heel veel informatie over hun diensten. Daardoor kon ik ook meteen bepalen dat dit echt iets zou zijn wat mij ongelofelijk kon helpen. Wel had ik nog een aantal vragen hierover, dus daarvoor heb ik contact opgenomen. Ik vind het namelijk altijd wat fijner om persoonlijke hulp te krijgen, want dan krijg je ook minder last van misverstanden. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk geholpen. Inmiddels is mijn contract getekend en kon ik meteen de weg op met mijn nieuwe auto. Deze rijdt heerlijk en ik ben er mega blij mee. Mocht jij ook benieuwd zijn hiernaar, dan kun je altijd even online kijken.