Zakelijke producten

Een officiële Microsoft Windows 10 licentie

Al sinds 1982 is Windows marktleider van besturingssystemen voor de computer. In 1982 brachten zij namelijk Windows 1.0 uit. In de jaren die volgden heeft Windows zich enorm ontwikkeld. Momenteel is het zelfs mogelijk om een officiële Microsoft Windows 10 licentie aan te schaffen. Ieder jaar weer zorgt Windows ervoor dat het nog fijner is om hun besturingssysteem te gebruiken. Mocht jij de nieuwste variant aan willen schaffen (Windows 10). Dan is het mogelijk om uit twee varianten van dit programma te kiezen. Zo heb je namelijk de Home en de Pro versie.

De verschillende versies van Windows 10

Als jij kiest voor de Home versie, dan kies je puur voor een variant die het mogelijk maakt om gebruik te maken van de nieuwste software. Heb jij bijvoorbeeld Windows 8 en wil jij overstappen naar Windows 10? Dan kan de Home versie jou hier prima bij helpen. Zo raak je dus niet al je bestanden kwijt en kan je gebruik maken van het nieuwste besturingssysteem.

Mocht jij willen kiezen voor de Pro versie, dan krijg je een hoop extra mogelijkheden. Zo kan je gebruikmaken van Bit Locker. Dit is een encryptie tool waarmee je de harde schijf van je computer of gegevens op een usb stick versleutelt. Verder kan je inloggen op afstand dankzij de Remote Desktop. Werk jij met meerdere computers en laptops en wil jij deze allemaal tegelijk updaten? Dan kan dit ook met behulp van de Microsoft Update for Business. De laatste extra mogelijkheid die de pro versie je biedt is Assigned Acces. Mocht jij hier meer over willen weten? Kijk dan eens op de website van Gamekeydiscounter.nl. Zij hebben erg veel handige uitleg op de website staan. Buiten dat kan je Windows 10 hier ook aanschaffen.

Windows 10 aanschaffen bij Gamediscounter.nl

In de vorige alinea heb je kunnen lezen dat je op de website van Gamekeydiscounter.nl een officiële Microsoft Windows 10 licentie aan kunt schaffen. Echter heb je ook kunnen lezen dat zij veel handige informatie over dit programma op hun website hebben staan. Deze aanbieder vindt het namelijk heel belangrijk om de beste service te bieden. Bij vragen over de officiële Microsoft Windows 10 licentie kan je contact opnemen met deze aanbieder. Zij hebben namelijk een geweldige klantenservice die echt voor jou klaarstaat. Gamekeydiscounter.nl heeft erg veel kennis in huis, buiten dat biedt deze aanbieder hun producten aan voor de scherpste prijzen.

Hier vind je regelmatig leuke aanbiedingen

De officiële Microsoft Windows 10 licentie schaf je normaal gesproken al voor een zeer lage prijs aan bij deze aanbieder. Echter hebben zij regelmatig leuke kortingsacties waardoor het nog goedkoper wordt om dit aan te schaffen. Deze aanbieder wordt door haar klanten als erg goed beoordeeld. Zo krijgen zij gemiddeld 4.8 van de 5 sterren. Dit krijgen zij omdat zij de perfecte combinatie van goede service en scherpe prijzen aanbieden!