Logo Heijink
Zakelijk

Een goede letselschade advocaat in Arnhem gevonden

Een aantal weken geleden liep ik samen met mijn vriendin door het Sonsbeekpark bij ons in Arnhem. Tijdens onze wandeling werd ik gebeten door een hond. Door de beet had ik letsel opgelopen en kon ik voor een onbepaalde periode niet meer werken. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar letselschadeadvocaat Arnhem om een goede advocaat te vinden die mij kon helpen met mijn nare situatie. 

Een oplossing zonder rechter 

Toen ik op het internet op zoek ging naar letselschadeadvocaat Arnhem kreeg ik er veel zoekresultaten van erg diverse letselschade advocaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Hijink Advocaten mij het meeste aan. De website van dit advocatenkantoor  is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het advocatenkantoor er alles aan doet om een oplossing proberen te vinden waarbij beide partijen tot een schikking komen waardoor er geen rechtszaak nodig is. Dit sprak mij persoonlijke erg aan waardoor ik besloot om contact met het advocatenbureau op te nemen om een afspraak te maken.

oscar-hijink

Zeer tevreden over de vriendelijke en uitgebreide hulp 

Toen ik contact met het advocatenkantoor opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen. Ik ontving uitstekend advies en hulp. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ben ik erg tevreden voor de vergoeding die ik heb verkregen met hulp van mijn letselschade advocaat.