doos op maat
Zakelijke producten

Doos op maat laten maken door een professioneel bedrijf

Laatst heb ik voor het eerst een doos op maat laten maken door een professioneel bedrijf. De reden waarom ik dat heb laten doen is omdat ik sinds kort een eigen webshop heb. Daar ben ik heel erg blij mee, want dat is altijd mijn droom geweest. Het hebben van een eigen onderneming is toch wel iets heel speciaals. Het opstarten ervan is heel erg leuk om te doen. Omdat het je eigen bedrijf is, mag je alles helemaal zelf bepalen. Soms is dat natuurlijk ook lastig, want als jij dan ergens tegen aanloopt moet jij het zelf oplossen.

Doos

Wil jij ook een doos op maat?

Een van de dingen waar ik tegen aan liep was de verzending van alle producten en uiteindelijk heb ik daarom een doos op maat laten maken. Als webwinkel zijnde moet alles natuurlijk naar de klant verzonden worden. Een bestelling moet op een handige manier worden ingepakt. Daarnaast moet jij er natuurlijk voor zorgen dat de verpakking niet al te veel geld kost. Ook moet het product veilig en heel aankomen bij de klant. Dat waren allemaal dingen waarover ik heb nagedacht. Toen ik er eenmaal uit was wat voor soort verpakking ik wilde, ben ik op het internet daar naar gaan zoeken.

Doos

Een stevige en veilige verpakking

Na lang rond gezocht te hebben op het internet kwam ik eigenlijk geen standaard verpakking tegen die voldeed aan mijn eisen. Toen kwam ik op een website terecht waar jij een doos op maat kunt laten maken. Dat leek mij de perfecte oplossing. Zo kon ik precies de verpakking laten maken die ik wilde. Ik begon direct met het ontwerpen van de doos. Omdat ik alles al had opgemeten en uitgedacht had, was ik snel klaar. Ik bestelde eerst een testexemplaar en die was erg stevig. Daarna plaatste ik een grote bestelling, want ik was erg tevreden.