IP digital
Zakelijke producten

Digital signage playerDigital signage player is een term waar je nu misschien van gehoord hebt, maar weet je ook hoe het werkt? Om even je geheugen op te frissen is dit een kleine uitleg over wat digital signage ook alweer is: meerdere beeldschermen die apart aangestuurd kunnen worden door 1 centraal punt. Zo’n centraal punt is een digital signage player, die zorgt ervoor dat alle beeldschermen wat hebben om te laten zien. Het handige aan zo’n digital signage player is dat je op de verschillende beeldschermen verschillende dingen kunt laten zien. Zo kan er op 1 van de beeldschermen een filmpje afspelen, terwijl er op de ander een diashow te zien is over van alles wat.

beeld, binnen, checker

Zorgsector

In de zorg wordt digital signage ook meestal geoptimaliseerd, denk hierbij aan digitale plattegronden, een digitale inventaris met alle medicijnen en de hoeveelheden ervan in een ziekenhuis, meldpalen in plaats van een bali, een bord met wachttijden van verschillende doktersafspraken, zo kan ik nog wel even doorgaan. Mogelijkheden met digital signage in de zorg zijn eindeloos, en hierdoor wordt de zorg sneller, beter en overzichtelijker. Ook is digital signage een goede afleiding, bijvoorbeeld de beeldschermen die op de kinderkamers van de meeste ziekenhuizen hangen.

Gratis stockfoto met aandeel, amerika, architectuur, attractie

Door deze beeldschermen worden kinderen en ouders even afgeleid van de fysieke of misschien zelfs mentale pijn die ze ervaren. Ook dit is een heel belangrijk aspect in de zorg. Bij IP Digital kan je zo aanschuiven bij alle andere zorgorganisaties. Door een goede degelijke en goedkope deal te maken met dit team van experts, wordt jouw zorgbedrijf er gegarandeerd beter op. Bij IP Digital vind je sowieso iets wat je aanspreekt en wat je bevalt. Met hun vele jaren ervaring heeft IP Digital genoeg expertise om een project naar jouw wens af te ronden.