Zakelijk

De opleiding management assistent volg je bij Fabius Opleidingen

Je bent de opleiding management assistent aan het volgen. En wel bij Fabius Opleidingen, wie kent dit tegenwoordig niet! Het is een leuke, interessante en leerzame opleiding en je gaat dan ook met veel plezier naar de les. Het huiswerk ernaast is goed te doen, eigenlijk ben je hier maar een half uur per week aan kwijt. Dat je ook de Engelse taal op zakelijk gebied leert spreken en toepassen is wel echt een verrijking. Maar het mooiste van deze studie is toch wel dat je straks twee diploma’s op zak hebt! 

Aan het werk als management assistent

Dat straks is inmiddels aangebroken. Je bent aangenomen bij het mediabedrijf waar je altijd al wilde werken. Vier dagen in de week voel jij je een echte spin in het web op jouw afdeling. De directeur van strategie, personeel en organisatie is een bezige bij. Er komt hierdoor veel werk bij jou te liggen. Je bent goed in het plannen en organiseren, dat is iets wat je wel hebt geleerd bij de opleiding management assistent. De collega’s zijn harstikke leuk, maar weten jou en je kwaliteiten inmiddels ook te vinden.

Houdt het web draaiende!

Dat verantwoordelijkheidsgevoel ook, je bent dan wel de spil van het bedrijf, die stress mag wel wat minder worden! Wat zeiden ze ook alweer bij de opleiding management assistent? Zorg voor het reduceren van prikkels. Begin de dag met een opgeruimd bureau en laat het ook zo achter als je naar huis gaat. Sluit de deur zo nu en dan, zodat die lieve collega ook eens een keer voorbij loopt en jij ongestoord door kan werken. En o ja, structuur! Hoe vul ik mijn dag dat deze zo overzichtelijk mogelijk verloopt? Belangrijke zaken, jouw rol in het bedrijf is te waardevol.