Zakelijke diensten

Contact Whiteboard Express wanneer u vragen heeft

Bent u op zoek naar een goed en mooi whiteboard? Dan bent u bij te whiteboard express aan het juiste adres. Het is begrijpelijk dat u misschien vragen heeft over welk whiteboard het beste bij u past. Er zijn namelijk veel verschillende whiteboarden op het internet te vinden. Contact Whiteboard Express om advies te vragen.

De experts willen elke dag hun klanten verrassen met goede producten tegen redelijke prijzen. Daarnaast worden de producten ook altijd rechtstreeks van de fabrikant gekocht. Daarnaast hebben ze een goede klantenservice die altijd snel uw vragen zal beantwoorden.

Het is hun doel om uw probleem op te lossen. Vind u geen passende producten in het getoonde assortiment, bel hen dan en leg uw vraag voor. Dan gaan zij samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Contact Whiteboard Express

Heeft u vragen of advies nodig? Of kunnen zij misschien iets anders voor u betekenen? Neem dan contact op met de klantenservice. U kunt hen bereiken door telefonisch contact op te nemen via het nummer 049 984 74 46 of stuur een e mail naar info@whiteboard-express.nl. U kunt hen bereiken op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.