communicatie ondersteuning
Zakelijk

Zeer goede communicatie ondersteuning gevonden

Al een tijd waren wij op zoek naar communicatie ondersteuning en deze hebben wij inmiddels gevonden. Omdat wij als bedrijf altijd op zoek zijn naar nieuwe klanten, dus naar een grotere omzet, wilden wij een communicatieplan op zetten. Echter waren wij daar nog niet zo in thuis en daarom hebben wij de hulp van L.S. van den Berg Publiciteit ingeschakeld. 

Leon van den Berg is  zelfstandig ondernemer in tekst en beeld. Hij is een expert in tekstschrijven, hij kan communicatie-advies en ondersteuning geven en tevens is hij ook een zeer gedreven fotograaf. Mocht je vragen hebben over zijn mogelijkheden, neem dan contact met hem op.  communicatie ondersteuning

Geweldige interessante communicatie ondersteuning gekregen

Nadat wij een gesprek met Leon hadden gehad en te kennen hadden gegeven dat wij graag een communicatieplan wilden hebben, is hij voor ons aan de slag gegaan. Niet veel later kregen wij al een bericht dat hij klaar was met onze opdracht. Al onze doelen waren hier perfect in omschreven en daar waren wij zeer tevreden over. 

Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden die Leon van den Berg te bieden heeft, kijk dan eens op zijn website. Voor communicatie ondersteuning is hij de aangewezen persoon, die hier heel veel verstand van heeft.