ehbo cursus kosten
Cursus

Wat zijn de ehbo cursus kosten?

Mogelijkheden

ehbo cursus kostenMijn leidinggevende wilde graag weten wat de ehbo cursus kosten zouden bedragen wanneer wij dit met het hele team zouden volgen, dus daarom ging ik op zoek naar het antwoord voor hem. Al snel kwam ik uit op de website van G4s, waar ik heel veel informatie kon vinden. Daar zag ik ook dat zij veel locaties hebben door het hele land en er zit er ook eentje hier in de buurt. Dat is erg prettig, want daardoor hoeft niemand langer te rijden hierheen dan hij of zij doet naar ons kantoor. Al snel kwam ik erachter dat er verschillende mogelijkheden zijn bij deze training. Zo kun jij kiezen voor eentje van meerdere dagen, maar ook een intensieve van 1 dag. Toen ben ik even gaan overleggen met mijn baas om te vragen wat hij nu eigenlijk wilde. Hij vertelde mij dat hij het liefst de langste wilde, omdat het niveau van uitleg hier een stuk lager ligt waarschijnlijk. Om dit zeker te weten heb ik toen ook nog even gebeld om het na te vragen. Toen werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en dat vond ik erg prettig.

Dienstenehbo cursus kosten

Inmiddels hebben wij de ehbo cursus gepland en weten wij precies wat de kosten gaan zijn. Het fijne is dat ik nu ook weet dat zij dingen aanbieden op het gebied van bhv, dus tegen de tijd dat het zover is ga ik zeker weer contact met hen opnemen. Mocht jij hier ook interesse in hebben, neem dan zeker een kijkje op hun website!