Gold Rush
Tips

Verkoop oud goud, je houdt er nog wat aan over!

Verkoop oud goud! In feite zegt het woordje “oud” ook wel voldoende. Veel sieraden worden niet meer gedragen en liggen ergens achter in de kast te verstoffen. Zonde, aangezien je hier toch aardig mee kan verdienen!

Hierdoor raad ik je aan om eens op de website van Gold-rush.nl te kijken. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om het goud wat je niet meer gebruikt in te leveren. Het goud wordt gewogen en op basis daarvan krijg jij er geld voor terug. Geld kun je altijd wel goed gebruiken toch?

verkoop oud goud

Verkoop oud goud en verdien eraan!

Zelf kwam ik voor een paar weken terug een aantal sieraden tegen op zolder. Nooit geweten dat dit daar had gelegen. Echter had ik het ook niet gemist, anders was ik het wel gaan zoeken. Enfin, ik ben hierdoor op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik het in kan wisselen. Zo was ik van deze sieraden af en kreeg ik er geld voor terug, althans dat was de bedoeling.

Sieraden

Uiteindelijk ben ik op de website van Gold-rush.nl terecht gekomen. Hier zag ik dat zij een aantrekkelijke prijs hanteren als je sieraden inwisselt. Zo zag ik op deze website dat het goud wordt ingenomen vanaf 10 gram. Met de hoeveelheid sieraden die ik op zolder had gevonden moest dat wel goed komen! De afspraak had ik gemaakt en nog geen dag later kon ik er al terecht. Een vriendelijke medewerker heeft de sieraden gewogen en kwam er al snel achter dat het bijna 30 gram was! Het geld heb ik gekregen en tot mijn verbazing was het aardig wat! Bij thuiskomst ben ik dan ook even terug op zolder gaan zoeken. Wellicht dat ik nog meer sieraden kan vinden die ik toch niet meer gebruik. Je weet het immers maar nooit wat je in al die dozen zult vinden toch?