training debiteurenbeheer
Cursus

Ik volgde een training debiteurenbeheer

training debiteurenbeheer Een training debiteurenbeheer kan ongelofelijk handig zijn om te volgen. Deze heb ik zelf ook een tijd terug gevolgd, zodat ik precies weet wat ik moet doen rondom alle betalingen die in ons bedrijf omgaan. Hiervoor had ik namelijk wel de basiskennis, maar deze mocht nodig eens worden opgefrist. Mijn leidinggevende kwam met het idee om dit te doen, want hij had daar heel veel goede verhalen over gehoord. Toen hij dit aan mij voorstelde, was ik er meteen enthousiast over en ben ik gaan kijken op de website. Daar las ik dat ik heel veel ging leren over het optimaliseren hiervan, wat naar mijn idee een van de belangrijkste zaken. Hiermee ben ik de afgelopen weken dan ook flink aan de slag gegaan.

Een tip van mij

training debiteurenbeheer

Mocht jij nu ook graag een training debiteurenbeheer willen volgen, neem dan zeker eens een kijkje bij hen online. Het fijne is dat de instructeurs daar ongelofelijk goed uitleggen en daardoor snap je het ook een stuk sneller. Er is ook voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en daardoor kun jij alle vragen stellen die jij hebt op dat moment. Zelf zou ik eigenlijk willen dat alle medewerkers op mijn afdeling dit gaan doen. Hierdoor zou iedereen hetzelfde niveau hebben, maar daarvan moet ik nog heel even verschillende mensen overtuigen. Als jij meer wilt weten, kun jij BMK ook altijd even bellen, want daar staan zij meer dan open voor. Deze cursus is een enorme aanrader, dus overleg dit ook zeker even met jouw collega’s!