http://vastgoed-amersfoort.nl/verhuurmakelaar-amersfoort/
Zakelijke diensten

Een verhuurmakelaar in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een verhuurmakelaar in Amersfoort, dan zit je bij Comma Vastgoed aan het juiste adres. Zij hebben zich gespecialiseerd in alle facetten van bedrijfsmatig vastgoed en dat was precies naar waar wij op zoek ware. Omdat ons bedrijf een beetje te klein aan het worden was, waren wij op zoek naar een andere, grotere locatie. Maar om straks niet met een dubbele huur te zitten, wilden wij eerst ons huidige pand gaan verhuren. Daarom leek het ons verstandig om dit door een expert te laten uitvoeren. Daarom hebben wij een afspraak bij Comma Vastgoed gemaakt. verhuurmakelaar Amersfoort

Snel verhuurd

Nadat wij een gesprek met de verhuurmakelaar in Amersfoort hadden gehad, zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Natuurlijk werd er eerst gekeken welke prijs voor ons oude pand een geschikte prijs zal zijn. Verder hebben zij ervoor gezorgd dat dit pand goed vindbaar werd op het netwerk. Op deze manier weten zij specifieke doelgroepen te bereiken.

Al heel snel hadden wij meerdere gegadigden en niet veel later kon de huurovereenkomst worden opgesteld. Deze werd met de hulp van Comma gemaakt. Zo hadden wij binnen een zeer korte tijd een nieuwe huurder voor ons oude pand gevonden en konden wij ook op zoek naar een ander locatie.