grafisch bureau
Ontwerp

Een grafisch bureau

Als zzp’er weet ik als geen ander, dat een grafisch bureau mij enorm goed geholpen heeft. Het is voor elk bedrijf dat je opvalt tussen alle andere bedrijven. Om daarvoor te zorgen, kan een opvallend logo je hier al mee helpen, Maar de vraag blijft, hoe ontwerp je zoiets. Toen ik met deze vraag het internet op ging, kwam ik bij  Unk Ontwerp terecht. Diana Unk is het brein achter dit bedrijf. Zij kan als geen ander jou helpen met het ontwerpen van een eigen huisstijl of logo. Tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek kan jij jouw wensen kenbaar maken. grafisch bureau

Geweldige uitstraling

Nadat ik met Diana Unk in gesprek ben gegaan en zij goed heeft geluisterd, is zij aan de slag gegaan. Zij heeft een bijzonder mooi ontwerp gemaakt, voor het logo van mijn bedrijf. Eentje die uit duizenden eruit springt. Ook heeft zij een eigen huisstijl weten te maken en daar ben ik bijzonder blij mee.

Ben jij ook op zoek naar een grafisch bureau, dan ben je bij  Unk Ontwerp aan het juiste adres. Zeker wanneer jij zelf nog niet weet waarna je precies op zoek bent. Dat kan allemaal in een gesprek duidelijk worden gemaakt., waarna zij voor jouw bedrijf aan de slag gaat.