rouwfotografie
Websites

Dit is de beste in rouwfotografie

rouwfotografieEen tijdje geleden ben ik in mijn privéleven in aanraking gekomen met iemand die ongelofelijk goed is in rouwfotografie. Nu wil ik daar liever niet over praten, want dit is iets wat ik liever voor mezelf houd. Het is alleen wel zo dat deze persoon nog heel veel andere kwaliteiten heeft. De meeste hiervan hebben betrekking op taal, want hij is namelijk ook een schrijver. Zelf heb ik een eigen onderneming, maar daarvoor maak ik op dit moment nog weinig reclame. Dit wil ik wel graag gaan veranderen en daarom heb ik contact met hem gezocht. Inmiddels is hij namelijk druk bezig met het maken van reclameteksten voor mij.

Een goede keus gemaakt

Naast rouwfotografie kan hij ook hele mooie afbeeldingen maken voor op jouw website. Zelf wilde ik dat ook graag, dus daarvoor hebben wij volgende week een afspraak gemaakt. Hij komt dan bij mij op kantoor langs om verschillende dingen vast te leggen. De communicatie verloopt ongelofelijk soepel en daardoor weet ik precies waar ik aan toe ben. De prijzen die hij hiervoor vraagt zijn heel erg schappelijk en zeker niet te hoog. Dit was uiteindelijk ook de doorslaggevende factor in de keuze voor hem of een concurrent.