multicopy utrecht
Drukkerij

De beste multicopy van Utrecht en omstreken

multicopy utrecht Een tijdje terug vroeg mijn baas mij om op zoek te gaan naar een goede multicopy in Utrecht of in de buurt daarvan. Eigenlijk had ik geen flauw idee waar ik moest beginnen, dus toen ben ik op internet gaan kijken. Al snel kwam ik bij EPC terecht en dat sprak mij meteen aan. Er stond heel veel informatie online over alles wat zij te bieden hebben, dus daardoor wist ik ook meteen dat zij ons goed zouden kunnen helpen. De reden dat mij dit werd gevraagd is namelijk het jaarboek wat wij willen laten maken. Hier zullen feiten over ons bedrijf in komen te staan en dat zal dan verstrekt worden aan alle belanghebbenden. Op deze manier willen wij graag mensen op de hoogte houden van alle ontwikkelingen die wij aan het doormaken zijn. Ook voor de medewerkers zal dit heel erg handig zijn, want voor hen staan er ook speciale dingen in. Het ontwerp en alle teksten waren al helemaal af, dus wij hoefden het alleen nog te laten maken.

Een aanrader

multicopy utrecht

Bij deze multicopy in Utrecht hebben wij uiteindelijk alles laten drukken. Dit was een stuk sneller klaar dan wij hadden verwacht, dus dat was mooi meegenomen. De prijzen lagen binnen ons budget en wij hadden er gewoon een erg goed gevoel bij. Uiteindelijk zijn wij gegaan voor een harde kaft, want dit staat gewoon een stuk professioneler. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op hun website voor meer informatie!