Veiligheid

Dakrandbeveiliging online gekocht

Dankzij dakrandbeveiliging hoef ik mij geen zorgen meer te maken. Voor een paar weken geleden hebben wij een geheel nieuw project aangenomen. Dit betreft het vervangen van het dakleer. Echter zijn dit platte daken en daar dient extra beveiliging voor aangeschaft te worden. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden om de veiligheid te garanderen. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van Jesteigertje.nl. Hier is het mogelijk om dakrandbeveiliging aan te schaffen. Volgens de website was het eenvoudig te monteren en dat trok mijn interesse.

Zodoende ben ik naar de showroom gegaan van dit bedrijf. Hierdoor kon ik het met mijn eigen ogen bekijken en dat vond ik persoonlijk wat fijner. Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kon ik mijn wensen bespreken. Zij verzekerde mij dat ik geen zorgen hoef te maken vanwege de kwaliteit. Dit is namelijk erg goed en het materiaal ziet er stevig uit. Wij hebben er dan ook voor gekozen om dit mee te nemen zodat wij het kunnen gaan testen.

Dankzij dakrandbeveiliging veilig werken

Zo ben ik meteen doorgereden naar de werkplaats om het te monteren op het dak. Binnen een paar minuten stond het netjes gereed voor veiligheid. Het personeel is hier zeer tevreden over en ik natuurlijk ook. Zo weet ik in ieder geval zeker dat de veiligheid op de werkvloer een stuk vergroot is. Bij thuiskomst had ik er nog wel voor gekozen om even op de website van dit bedrijf te kijken. Zelfs steigers zijn hier te vinden en dan heb ik het nog niet gehad over de aantrekkelijke lage prijzen die zij hanteren.