wielrennen
Coaching

Bedrijfsfitness in de vorm van wielrennen

Sinds kort kunnen wij wielrennen, dit is speciale bedrijfsfitness, die wij via Genna Vital Care Management kunnen volgen. Onze baas heeft allen maar het beste met ons voor en doet er alles aan om iedereen zo gezond mogelijk te houden. Behalve elke week vers fruit, kunnen wij tegenwoordig ook aan fitness mee doen. Ongeveer twee keer per week wordt er stevig een training gevolgd. Het leuke hieraan is dat iedereen hieraan mee kan doen. Genna Well-being Concepts is altijd op zoek om de juiste balans in jouw leven te vinden.  wielrennen

Wielrennen in het kader van bedrijfsfitness

Vanaf het eerste moment dat wij met het wielrennen zijn begonnen, is het ziekteverzuim ook afgenomen. Het lijkt wel dat al het personeel nu veel intenser met zijn gezondheid bezig is. Zelfs de voeding heeft een groot punt van aandacht gekregen.

Genna Well being Concepts  heeft veel meer in zijn marge, zoals, personal training, bedrijfsfitness maar ook met eerlijke voeding, cognitieve gedragstherapie en sportieve reizen. Wil jij hier meer informatie over hebben, kijk dan op hun website, of neem contact met dit bedrijf op. Joop van Beek kan jou veel meer vertellen over de mogelijkheden die hier allemaal te vinden zijn. In een goed gesprek kan hij alles hierover vertellen.