Anera
Magazijn

Anera hielp ons bedrijf heel erg goed

AneraAnera heeft ongeveer een maand geleden het bedrijf van mij en mijn compagnon ongelofelijk goed geholpen en daar zijn wij blij mee. Het is namelijk zo dat wij een tekort aan ruimte kregen en dat wilden wij zo snel mogelijk opgelost hebben. Hiervoor gingen wij beiden op zoek naar een oplossing. Hij kwam al snel met de mogelijkheid tot het plaatsen van een tussenvloer. Hier had ik zelf nog helemaal niet aan gedacht, dus ik was blij dat hij dit had gevonden. Wel zou dit een flinke investering worden en daarom wilde ik graag nog wat meer informatie over de mogelijkheden. Daarvoor ben ik gaan zoeken naar verschillende ondernemingen die dit soort dingen aanbieden. Meerdere spraken mij aan, maar eentje sprak er echt uit. Voornamelijk de opties die hier waren en de klantvriendelijkheid gaven de doorslag. Hierna heb ik direct contact opgenomen om al mijn vragen te stellen. Tijdens het telefoongesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan en ben ik ook uitgenodigd om op gesprek te komen.

De beste is Anera

Anera

Toen ik bij Anera kwam, werd mij koffie aangeboden en voelde ik mij direct op mijn gemak. Alles werd met ons besproken en op basis daarvan hebben wij uiteindelijk een hele goede keuze kunnen maken. Het heeft uiteindelijk een maand geduurd vanaf het eerste contact totdat de etage geplaatst was. Het is dus ook zeker mogelijk om zulke problemen vlug op te lossen. Dat is een van de vele redenen dat ik hen echt aan iedereen kan aanraden. Mocht jij zelf nu ook over zo’n soort stellage nadenken, dan moet jij zeker een kijkje nemen op hun website. Daar vind jij veel informatie en ook de contactgegevens. Ik kan het iedereen aanraden en kan jou ook verzekeren dat jij geen spijt gaat krijgen van die keuze. Wij zijn in ieder geval blij!